Workshops.


Naast leerzaam, leuk en verrassend zal de eendaagse workshop / of drie dagdelen je veel brengen op het gebied van groei en ontwikkeling. 

 

Bij aanvang van de workshop worden er foto's van je ogen gemaakt. Deze worden dan in de loop van de dag stapsgewijs besproken. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Achtergrond en ontstaan van de Rayid irisanalyse en de grote verschillen met de iriscopie.
  • Constrictie en expansie: ons hele leven bestaat uit samentrekkende en uitgaande bewegingen. Dit zie je natuurlijk het beste bij de hartslag. Maar in alles herken je deze dynamiek. Ga je te lang door in bv de expansie dan zul je uitgeput raken en zal de natuur ervoor zorgen dat je weer naar de constrictie gaat (bv uitrusten, of bv de griep krijgen om gedwongen uit te rusten). Elke structuur in het oog heeft invloed op de dynamiek.
  • Hoofdstructuren: juweel, bloem, stroom en shaker. Je leert ze bij jezelf en anderen herkennen. Je gaat zien welke invloed deze hoofdstructuren hebben op het dagelijkse leven en de keuzes die je maakt. Verder ga je inzien wat de signalen zijn die er op duiden dat je uit balans gaat en wat je kunt doen om dit weer op orde te krijgen. Ook leer je de wet van aantrekking van de tegenovergestelde structuren.  
  • Ringen: ring van harmonie, vrijheid, bestemming en vastberadenheid. De ringen geven ook aan wat je natuurlijke reacties zijn op je omgeving. Je gaat herkennen waarom jij anders op situaties reageert dan bv je buur of vriend. Zeer verhelderd.
  • Introversie/ extraversie. In de iris kunt je snel zien of je de neiging hebt introvert danwel extrovert te zijn en hoe zich dat uit, hoe je erin vast kunt komen zitten en wat je kunt doen om daar weer uit te komen.
  • Angel Wings. Een prachtige en eenvoudige oefening die helpt om jezelf te balanceren.
Tijdens de workshop worden er aan de hand van foto's veel voorbeelden besproken.

 

  • Tijdens de workshop is er ruimte voor een persoonlijke vragen

 

Voor praktische informatie zie agenda.

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.