Nascholingen.


Eéndaagse nascholing.

De eendaagse workshop geeft je een goede indruk van de Rayid interpretaties. Je leert de hoofdstructuren, de ringen, introvert vs. extrovert herkennen. De nascholing is erg praktisch. We kijken in elkaars ogen en er worden veel dia's vertoont met uitleg over de specifieke  adviezen die je kunt geven aan de betreffende persoon.

 

Centraal in de nascholing staan ook de foto's van de irissen die van de deelnemers gemaakt worden. Deze worden op een integere wijze met elkaar besproken en zal leiden tot veel inzicht en begrip.

 

Verder oefenen we een bewegingsvorm die voor alle structuren erg balancerend is, de zgn. 'Angel Wings'

 

Je leert begrijpen hoe mensen reageren op hun omgeving, wat hun drijfveren zijn, welk werk bijvoorbeeld bij iemand past en hoe iemand zichzelf in balans kan brengen. Ook wordt er in gegaan op de dynamiek in relaties.

 

Na de workshop kun je bij jezelf en je cliënten de hoofdlijnen herkennen en aan de hand hiervan eenvoudige adviezen geven.

 

Toelatingseisen:

 

Respectvol kunnen omgaan met anderen.

 

Accreditatie:

 

De workshop is op HBO niveau. Diverse beroepsverenigingen hebben de workshop in het verleden geaccrediteerd. Bij twijfel informeer bij uw vereniging of neem contact met ons op.

 

Data en bijdrage:

 

Kijk voor data in agenda.


Meerdaagse (na)scholing

Deze meerdaagse nascholing brengt je naar de diepte van de Rayid interpretaties. Naast de hoofdstructuren, de ringen en introversie vs extraversie, leer je de secundaire structuren, de segmenten, linker- en rechterhersenhelft dominantie ontdekken en de posities. Je leert meerdere oefeningen om tot balans te komen.

 

Ook tijdens de nascholingen worden foto's gemaakt van je eigen irissen en als rode draad door de dagen heen uitvoerig besproken.

 

Uiteraard bespreken we talloze praktijkvoorbeelden.

 

De opbouw is als volgt:

 

module 1: twee dagen achter elkaar
ongeveer twee weken oefenen en de stof eigen maken. Minimaal 10 mensen 'in de ogen kijken'.
 
module 2: één dag herhalen en verdiepen.
ongeveer vier weken oefenen, het huiswerk maken en minimaal 10 mensen ín de ogen kijken'.
 
module 3: één dag verder verdiepen.
 
module 4: een online traject, waarbij je 12 hoofdstukken in je eigen tempo bestudeert. Na elke les beantwoord je de vragen en stuurt deze op. Dan krijg je via de mail de volgende les toegestuurd. Heb je alle hoofdstukken afgerond, dan kun je verder naar module 5.
 
module 5: laatste verdiepingen en afronding. Je hebt je nu de stof van de Rayid eigen gemaakt en kunt er mee aan de slag.

 

Na afloop van de meerdaagse nascholing zijn de deelnemers in staat om irissen van cliënten zelfstandig op een verantwoorde wijze te interpreteren. Je kunt de modules in eigen tempo volgen in maximaal 2 jaar, waarbij de laatste module eindigt maximaal twee jaar na de eerste module die je gevolgd hebt.  Je schrijft je in en betaalt het totale lesgeld voor de meerdaagse nascholing. Na twee jaar vervalt de inschrijving zonder restitutie van het lesgeld.

 

Toelatingseisen:

 

Lidmaatschap van een beroepsvereniging in de complementaire of reguliere gezondheidszorg.

 

Accreditatie:

 

Deze meerdaagse workshop is op HBO niveau. Diverse beroepsverenigingen hebben de workshop in het verleden geaccrediteerd. Bij twijfel informeer bij uw vereniging of neem contact met ons op.

 

Data en bijdrage:

 

Kijk voor data in agenda.

 

 
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.